Kapsalon Roosendaal

Kapsalon New Look by Danique in Roosendaal

Bij New Look by Danique bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een heren en dames kapsalon in Roosendaal. Binnen onze salon beschikken we over een ervaren team. Daarbij werken we volgens de laatste trends en technieken op het gebied van haarverzorging. Of dat nu gaat om diverse kleurbehandelingen, watergolven of knippen.

Natuurlijk voorzien we u daarbij ook graag van een passend advies. Bij kapsalon New Look by Danique in Roosendaal staan we graag voor u klaar.
Als we er verzorgd en mooi uitzien, voelen we ons ook beter. We zitten lekkerder in ons vel als we een kapsel dragen dat bij ons past. Binnen onze kapsalon in Roosendaal maken we dan ook gebruik van innovatieve technieken en hoogwaardige verzorgingsproducten en haarverf.

Op deze manier kunnen we altijd aan uw wensen voldoen. Of dat nu gaat om het laten knippen van uw haar, diverse kleurbehandelingen of watergolven. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met de structuur van uw haar. We zorgen er altijd voor dat u tevreden de deur uit gaat. Binnen onze kapsalon bent u altijd van harte welkom. Dus ook als u een kapper in Roosendaal zoekt zonder afspraak staat ons ervaren team voor u klaar.

Kapsalon omgeving Roosendaal

Elke soort haar en persoonlijkheid is uniek. Als ervaren kapper in Roosendaal stemmen we onze technieken dan ook altijd af op de behoefte van uw haar. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met uw wensen. Of u nu graag een modern, opvallend of trendy kapsel wilt. Ook als u uw haar van een prachtige nieuwe kleur wilt laten voorzien bent u in onze kapsalon in Roosendaal aan het juiste adres.

Daarbij werken we met kwaliteitsvolle haarverf die het haar optimaal ondersteunen in hun natuurlijke gezondheid. Of dat nu gaat om het laten zetten van subtiele highlights of het laten bijwerken van de uitgroei. Ook als u op zoek bent naar een haarkleur die past bij de tinten van uw huid kunnen we u voorzien van een kleuradvies. Door onze ruime ervaring in het vak adviseren we u graag. Binnen onze kapsalon in Roosendaal bent u dan ook altijd zeker van een eindresultaat dat helemaal aansluit aan uw wensen.

Kapsalon Roosendaal

New Look by Danique staat ook voor u klaar als u op zoek bent naar een kapper in Roosendaal waar u zonder afspraak terecht kunt. We hanteren korte wachttijden en helpen u altijd zo snel mogelijk. Zo kunt u uw haar laten knippen of verven wanneer u dat het beste uitkomt. Als ervaren kapper in Roosendaal ontvangen we u graag.

Menu